Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Victòria còmoda de la Concòrdia (6-1) contra l’Eurogan

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda l’Eurogan Red Stars per 6 a 1 i ha trencat una ratxa de tres empats seguits. Les locals han estat molt superiors a les visitants.

Durant la primera part, les de Dani Mosteiro han fallat moltes ocasions de gol i això ha donat vida a l’Eurogan. Alba ha inaugurat el marcador. Al minut 18, ha arribat l’empat a un. Poc després, les visitants han tingut una ocasió clara per posar-se per davant, però l’han desaprofitada. A falta de 21 segons per al descans, Villa ha marcat el 2 a 1.

A la segona part, la Concòrdia ha estat més efectiva de cara a gol. Al minut 1, Ainoa ha fet el 3 a 1 amb un xut des de lluny. Un minut després, Cris ha marcat el 4 a 1 amb un llançament llunyà.

En les ocasions que les visitants han buscat el gol, Jess ha actuat molt bé sota pals. Al minut 9, Villa ha recuperat una pilota en defensa i ha fet el 5 a 1 després de culminar una jugada personal. La golejada l’ha tancada Sònia Ancosta al minut 11. Després, Alba ha tingut una doble ocasió i Iris ha rematat amb el cap fora per ben poc.

El proper cap de setmana, la Concòrdia jugarà a la pista del Femení Cervera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies