Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense perd 3 a 6 amb el líder

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda per 3 a 6 amb el líder, el Padre Damián. Els llagostencs han plantat cara al primer classificat, però han caigut davant d’un rival superior.

Marc ha avançat al minut 2 al FS Unión Llagostense, però, de seguida, han empatat els visitants. Al minut 16, Abraham, amb una gran acció amb el peu, ha evitat l’1 a 2. El Padre Damián ha marcat al minut 18 amb un xut llunyà i ha fet l’1 a 3 a falta de 49 segons per al descans.

Només començar la segona part, Álex ha xutat lleugerament desviat. Abans que es complís el primer minut de joc, ha arribat l’1 a 4. Els dos equips han disposat d’oportunitats, però han estat novament els visitants els que han marcat al minut 6.

El FS Unión Llagostense ha continuat treballant i Cubero ha reduït les diferències. Els llagostencs s’han apropat amb perill a la porteria del Padre Damián, però el seu porter ha estat molt encertat.

Al tram final, ha sortit a la pista Alberto, porter del sènior B del FS Unión Llagostense, que ho ha fet bé, però que no ha pogut evitar el 2 a 6 al minut 17 en un doble penal. El darrer gol l’ha marcat Marc al minut 18.

Els llagostencs ja no tornaran a jugar fins al 9 de març, quan es desplaçaran a la pista del Sansur.

Publicitat

Publicitat

Més notícies