Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

S’obre el període d’inscripcions del Campus de Tecnificació d’Handbol d’Antonio García

Antonio García Robledo ha obert el període d’inscripcions del seu Campus de Tecnificació d’Handbol, que enguany serà ja la novena edició. El Campus Antonio García es desenvoluparà com és habitual a la Casa de Colònies El Company, a Vilanova de Sau, en dos torns, del 7 al 13 de juliol i del 14 al 20 de juliol.

El campus està adreçat a infants de 7 a 16 anys, que correspon entre les categories d’handbol de prebenjamí fins a cadet. Segons explica l’organització del campus, el primer torn ja està complet, tot i que s’ha obert una llista d’espera. La capacitat per torn és de 75 places i del segon, encara hi ha disponibilitat.

Les inscripcions es poden formalitzar mitjançant la pàgina web de l’esportista professional d’handbol de la nostra localitat. El preu d’una plaça per torn és de 560 euros i de 1.050 euros per als dos. Tot i que hi ha diversos descomptes per participar en edicions passades, germans, grups de vuit o més jugadors o jugadores d’un mateix club o membres d’un club o entitat de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies