Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Eurogan Red Stars
Després d’una setmana sense competició, la Concòrdia torna a la lliga a casa contra un dels equips de la zona baixa del grup 2 de la Segona Divisió espanyola, l’Eurogan Red Stars, que és 13è amb nou punts. Les llagostenques ocupen el tercer lloc amb 37 punts i tenen a dos al líder, el Xaloc d’Alacant, i a un ael segon, l’Eixample. El duel tindrà lloc demà dissabte a les 17.30 h al CEM El Turó.

FS Unión Llagostense A – Padre Damián
El FS Unión Llagostense A ocupa el novè lloc de la Lliga Nacional amb 17 punts. Els llagostencs rebran demà dissabte a les 19 h al CEM El Turó el líder, el Padre Damián, que té 40 punts.

Montsant Sala 5 – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el sisè lloc del grup A de la Primera Territorial amb 24 punts, visitarà diumenge el líder, el Montsant Sala 5.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Amics Masnou
El CD Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 33 punts, empatat amb el setè, la Mataronesa. El proper duel dels llagostencs serà demà dissabte a les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra l’Amics Masnou, que és segon amb 42 punts.

HANDBOL
Torró d’Agramunt – Joventut Handbol
El Joventut Handbol, que suma set victòries en les darreres vuit jornades, ocupa el cinquè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 19 punts, empatat amb el tercer, el Vallag, i el quart, el Manyanet B. El proper duel dels llagostencs serà a la pista del Torró d’Agramunt, que és sisè amb 15 punts.

Vallag – Sant Just
El Vallag ocupa el tercer lloc, en zona d’ascens directe, del grup A de la Tercera Catalana, amb 19 punts, empatat amb el quart, el Manyanet B, i el cinquè, el Joventut Handbol. A més, l’equip llagostenc està a tan sols un punt del segon, la Salle Bonanova Atlètic. El proper rival del Vallag serà el Sant Just, que és antepenúltim amb 11 punts. El partit tindrà lloc demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.15 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies