Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Pepe Ramos presenta la seva nova novel·la, ‘Fidelitatis’, i Samuel Ramos, ‘Entremés’

Els germans Pepe i Samuel Ramos, membres de l’entitat local Resistencia Literaria, han presentat els seus nous llibres, Fidelitatis i Entremés, respectivament. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a la sala polivalent de Can Pelegrí i ha comptat amb la col·laboració de la Biblioteca de la Llagosta.

El nou llibre de Pepe Ramos, que ja és el seu vuitè publicat, és Fidelitatis i forma part d’una trilogia de novel·la policíaca. “És el tercer volum d’uns mateixos personatges, com és habitual, és novel·la negra amb aspectes policíacs i terror. Tracta sobre una sèrie d’assassinats amb punts paranormals”, remarca Pepe Ramos. La novel·la es va publicar fa tan sols unes setmanes, amb un total de 298 pàgines, per Ediciones JavIsa23.

El nou llibre de Samuel Ramos, Entremés, és un conjunt de cinc relats, diferents entre tots ells i relacionats amb els personatges de la seva anterior novel·la, Amonathep. “És un llibre que continua amb els personatges de la meva primera novel·la amb cinc històries curtes; la primera, per exemple, és la continuació del final d’Amonathep”, ha dit Samuel Ramos. A més, entre els cinc relats, el quart, és un avançament de la seva segona novel·la, Al toque, que també tractarà d’una investigació policíaca. Entremés té un total de 150 pàgines i ha està publicat, recentment, per Editorial Leibros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies