Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

L’HC Vallag planta cara al líder i perd en un final ajustat

L’HC Vallag va plantar cara dissabte a la pista del líder, el Sant Vicenç B, tot i que finalment van perdre per 25 a 22. Els llagostencs, que només es van presentar amb deu jugadors, van juga millor a la segona millor part, que no pas la primera, quan van marxar al descans perdent per 15 a 9. A la represa, el Vallag va arribar a posar-se a només un gol de distància, però el líder va salvar la situació, va acabar guanyant i segueix amb un ple de victòries.

El Vallag ocupa el tercer lloc, en zona d’ascens directe, del grup A de la Tercera Catalana, amb 19 punts, empatat amb el quart, el Manyanet B, i el cinquè, el Joventut Handbol. A més, l’equip llagostenc està a tan sols un punt del segon, la Salle Bonanova Atlètic. El proper rival del Vallag serà el Sant Just, que és antepenúltim amb 11 punts. El partit tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.15 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies