Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull avui la presentació dels llibres dels germans Ramos

L’entitat local Resistencia Literaria i la Biblioteca de la Llagosta organiten avui un acte per presentar els nous llibres de dos escriptors de la Llagosta, els germans Ramos, Samuel i Pepe. L’acte se celebrarà a partir de les 19 hores a Can Pelegrí.

El nou llibre de Pepe Ramos es titula Fidelitatis i el de Samue­l Ramos, Entremés. L’activitat, que és oberta a tota la població, comptarà amb la presència dels dos autors.

D’altra banda, membres de l’entitat local Resistencia Literaria protagonitzaran demà dimecres una taula rodona a l’Abacus de Mollet del Vallès, que està situat al número 3 de la Rambla de Balmes. L’acte començarà a les 18.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies