Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

El Club Petanca la Llagosta masculí A es manté a la Tercera Divisió

El sènior masculí A del Club Petanca la Llagosta ha acabat la temporada amb l’objectiu de la permanència assolit. El conjunt de la nostra localitat ha aconseguit el quart lloc del grup 4 de la Tercera Divisió de Catalunya, amb un total de 30 punts i un balanç de 10 victòries i 8 derrotes.

El Club Petanca masculí A s’estrenava aquesta temporada a la Tercera Divisió i ha assolit mantenir-se “amb escreix”, diu Juan Luis Peñas, vocal de la directiva. “Ha estat una temporada molt bona i els tres primers classificats han estat superiors”, remarca Peñas. L’objectiu de la propera temporada serà mantenir la Tercera Divisió, tot i que no es descarta lluitar per l’ascens. “Necessitem uns fitxatges per pujar d’esglaó, però, si la propera temporada és com aquesta, estarem molt contents”, admet el vicepresident, Julián Penco.

D’altra banda, el sènior masculí B ha acabat en el sisè lloc del grup 3 de la Cinquena Divisió de Catalunya amb 20 punts i un balanç de 6 victòries, 2 empats i 8 derrotes.

La temporada encara no ha acabat, perquè el club presentarà tripletes a la fase prèvia del Campionat d’Espanya entre les categories masculí i femení. La primera jornada del sector català del campionat estatal tindrà lloc a finals d’aquest febrer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies