Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament aprova la compra de nova maquinària per al CEM el Turó

L’Ajuntament de la Llagosta renovarà tots els elements de fitness del Complex Esportiu Municipal El Turó. La Junta de Govern Local ha aprovat una inversió de 96.200,46 euros per instal·lar nova maquinària a l’equipament.

Entre les noves adquisicions destaquen sis cintes de córrer, quatre el·líptiques, quatre bicicletes per a diferents exercicis, diversos bancs, més de 40 manuelles de diversos pesos, una zona de paviment nou i tots els elements necessaris per exercitar diferents parts del cos. L’actuació permetrà canviar la maquinària existent per una altra més moderna i amb millors prestacions.

Alguns dels elements que s’instal·laran, com ara les cintes de córrer, disposaran d’una pantalla amb connexió a internet des d’on es podrà gestionar l’entrenament de l’usuari o programar les necessitats de cada persona. La previsió és que les noves màquines de fitness estiguin instal·lades d’aquí a un mes, aproximadament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies