Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia (descansa)

Teià Futbol Cinc – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A ocupa el novè lloc de la Lliga Nacional amb 17 punts i encadena tres partits sense guanyar. Els llagostencs intentaran superar a domicili, diumenge, el Teià Futbol Cinc, que és desè amb 13 punts.

FS Unión Llagostense B – Escola Pia Santa Anna Mataró B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el sisè lloc del grup A de la Primera Territorial amb 21 punts, rebrà demà dissabte al CEM El Turó, a les 19 h, l’Escola Pia Santa Anna Mataró B, que és quart amb 25 punts. Els llagostencs voldran dedicar la victòria al jugador lesionat de gravetat la jornada passada, Iván Manzanal.

FUTBOL
Premià – Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és vuitè classificat del grup Sud de la Primera Divisió de veterans amb 32 punts. El proper compromís del Viejas Glorias tindrà lloc el cap de setmana al camp del Premià, que és onzè amb 19 punts.

HANDBOL
Joventut Handbol – Sant Andreu de la Barca-El Papiol
El Joventut Handbol ocupa el cinquè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 17 punts, empatat amb el quart, el Manyanet B. El proper duel del conjunt de la nostra localitat serà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 20 hores, contra el Sant Andreu de la Barca-El Papiol, que és sisè amb 14 punts.

Sant Vicenç B – Vallag
El Vallag ocupa el tercer lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 19 punts. El conjunt de la nostra localitat té un marge de dos punts amb el quart, el Manyanet B, que està empatat amb el Joventut Handbol, cinquè. El segon classificat és la Salle Bonanova, amb 20 punts, i líder és el Sant Vicenç B, amb 28 punts. Precisament, el proper partit del Vallag serà dissabte a domicili contra el primer classificat, que suma les jornades per victòries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies