Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El Vallag guanya el Manyanet B i ocupa places d’ascens directe

El sènior del Vallag ja ocupa places d’ascens directe després de guanyar contra un rival directe, el Manyanet B, per 32 a 27. Els llagostencs van acabar la primera volta a la quarta posició, empatats amb el Manyanet B, i ara comencen la segona volta al tercer lloc, del grup A de la Tercera Catalana, amb 19 punts. Els tres primers classificats de la fase regular pujaran directament a la Segona Catalana.

El Vallag té un marge de dos punts amb el quart, el Manyanet B, que està empatat amb el Joventut Handbol, cinquè. El segon classificat és la Salle Bonanova, amb 20 punts, i líder és el Sant Vicenç B, amb 28 punts. Precisament, el proper partit del Vallag serà dissabte a domicili contra el primer classificat, que suma les jornades per victòries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies