Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Se suspèn un partit del filial del FS Unión Llagostense per una greu lesió d’Iván Manzanal

El partit del filial del Fútbol Sala Unión Llagostense de dissabte es va suspendre a la pista de l’Olímpic Argentona B per una greu lesió d’Iván Manzanal. Només es va poder jugar fins al minut 6, moment de la greu lesió de Manzanal amb un trencament de tíbia i peroné.

L’acció de gravetat va tenir lloc per una topada entre el porter de l’equip local i el jugador llagostenc. “En un principi no vam creure que fos de tanta gravetat. Després ja vam haver de trucar als serveis sanitaris”, explica el capità de l’equip, Dani Muñido. El partit es va aturar fins que Manzanal no va marxar i després entre els dos equips i l’àrbitre es va decidir no disputar el compromís. “Es podia haver jugat, però vam acordar els dos equips i l’àrbitre que nosaltres havíem de donar suport al nostre company. No som professionals, fem esport perquè som amics i, sincerament, la plantilla està afectada”, admet Dani Muñido, que recorda que fa poc més d’un any l’equip va patir també una greu lesió d’un altre jugador, Isidro Monràs.

El partit finalment es va suspendre i queda concretar amb la Federació Catalana de Futbol Sala una nova data. Iván Manzanal està a l’espera de ser operat, mentre que l’equip llagostenc confia poder dedicar-li la victòria del proper duel, dissabte a les 19 h contra l’Escola Pia Santa Anna Mataró B al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies