Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El llagostenc Carlos Gómez rep un premi als valors esportius amb el cadet de la Lourdes

El llagostenc Carlos Gómez ha rebut un premi als valors esportius amb l’equip cadet masculí de la Unió Esportiva Lourdes de Mollet. Gómez dirigeix el conjunt de futbol base molletà i durant la gala de la Nit de l’Esport de Mollet va ser reconegut pel joc net del seu grup.

El premi, rebut fa tan sols unes setmanes a Mollet, reconeixia el joc net del cadet de la Lourdes que durant un partit de la temporada 2017-2018 es va deixar marcar el 2 a 1 després que un jugador marqués el 2 a 0 aprofitant un bot neutral. L’acció va ser just abans del descans i a la represa es va decidir que la Lourdes s’havia de deixar marcar un gol. “Tot es va produir perquè hi va haver uns bots neutrals, que l’equip rival no va cedir la pilota. Quan a nosaltres ens va tocar cedir la pilota, no ho vam fer. És comprensible, perquè són infants. Però no va ser una acció correcta. Així que al descans ho vam parlar amb la plantilla, amb l’equip rival i vam fer aquesta acció de joc net”, explica el tècnic Carlos Gómez, que remarca: “fruit d’aquesta acció, l’equip i el club vam rebre aquest guardó als valors esportius”.

Carlos Gómez porta tres anys a la Unió Esportiva Lourdes. Els dos primers compaginava la tasca de tècnic amb la coordinació. Anteriorment havia estat vinculat amb el Club Esportiu la Llagosta i el Club Esportiu Mercantil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies