Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Sergi Pons i Héctor Roura es pengen un bronze a la segona prova estatal de katas de judo

Sergi Pons i Héctor Roura, de l’Associació Esportiva Karate-Judo de la Llagosta, han assolit el tercer lloc de la segona prova puntuable del circuit espanyol de katas, que va tenir lloc dissabte a la localitat madrilenya de Villaviciosa de Odón. La parella llagostenca competeix en la categoria absoluta de judo i ja havia aconseguit un tercer lloc a la primera prova, que va tenir lloc al novembre passat a Badajoz.

Pons i Roura van obtenir la seva màxima puntuació (380), quedant-se a tan sols 10 punts de la medalla de plata i a 58 dels campions. “Amb una puntuació com aquesta aconseguiríem ser medalla en el Campionat d’Espanya. Hem de seguir treballant, però estem molt contents amb un altre tercer lloc”, admet Sergi Pons.

A l’estatal també va participar una segona parella de l’AE Karate-Judo la Llagosta, però en categoria promoció, Aroa Silveiro i Ricardo Pereira, que van ser vuitens.

Publicitat

Publicitat

Més notícies