Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Els pals i les dues porteres eviten la victòria de la Concòrdia

El Club Deportivo la Concòrdia ha empatat aquesta tarda (1-1) amb el líder el Xaloc d’Alacant. Les dues porteres visitants, amb les seves bones intervencions, i els pals han evitat el triomf del conjunt llagostenc.

El partit ha estat força igualat, però les millors ocasions de gol han estat per a la Concòrdia. Al minut 1, Villa ja ha posat a prova a la portera visitant. Després ha estat Jess, portera local, la que ha hagut d’intervenir amb encert en dues ocasions seguides.

Alba, Cris, Domi i Paula han tingut oportunitats, però sempre s’han trobat amb la portera alacantina. Al minut 10, les visitants han aprofitat una greu errada defensiva de la Concòrdia per avançar-se. Al minut 14, un xut de Villa des de lluny ha rebotat en una defensa i ha estat a punt de ser gol.

Al minut 15, Cris ha rebut una falta molt dura quan anava directa a porteria, però els àrbitres només han tret targeta groga a la jugadora del Xaloc, quan tota la banqueta local reclamava la vermella. En el llançament d’aquesta falta directa, Domi ha empatat.

Al final de la primera part, Jess ha hagut d’intervenir amb encert per evitar el gol visitant. A la segona part, hi ha hagut canvis de portera en els dos equips.

La Concòrdia ha buscat el gol de la victòria, però no hi ha hagut manera. La portera visitant ha estat encertada i, a més, les llagostenques no han tingut sort. Al minut 10, Cris ha enviat un cop de cap al travesser.

El Xaloc ha tingut una ocasió molt clara al minut 12. Clàudia ha fet una gran aturada i el rebuig ha anat a parar als peus d’una jugadora visitant, que ha xutat fora amb tota la porteria de cara.

Al minut 13, Sonia Blanco ha disposat d’una oportunitat també molt clara, però s’ha trobat, de nou, amb la portera visitant. Al minut 17, Domi ha xutat molt bé de lluny, però la pilota s’ha estavellat contra el pal. La darrera ocasió l’ha tinguda Villa al minut 19, però ha xutat fora.

El proper cap de setmana, les llagostenques, que han empatat els tres darrers partits que han jugat, descansaran i després rebran la visita de l’Eurogan Red Stars.

Publicitat

Publicitat

Més notícies