Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions per participar a la 32a Cursa Popular

L’Ajuntament ha obert avui el període d’inscripció per participar en la 32a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. La cursa se celebrarà el 14 d’abril amb sortida i arribada al carrer de l’Estació. El circuit serà el mateix dels darrers anys i hi haurà cursa de cinc i de deu quilòmetres. Els primers classificats rebran premis i tots els participants tindran la bossa del corredor.

La 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta tindrà lloc el 14 d’abril amb l’organització de l’Ajuntament. Les curses per als atletes adults de cinc i deu quilòmetres començaran a les 10 del matí amb sortida i arribada al carrer de l’Estació, al costat del Centre de Formació de Persones Adultes.

Les minicurses donaran inici a les 9.15 hores. Hi haurà una prova de 400 metres, una de 1.000 metres i una altra de 1.500 metres, depenent de l’edat dels participants.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web de la Cursa Popular de Els 10 de la Llagosta (www.els10delallagosta.com). Fins al 28 de febrer, el preu és de 13 euros per a la cursa de deu quilòmetres i de 10 per a la cinc. De l’1 al 31 de març, s’haurà de pagar un euro més, i de l’1 al 11 d’abril, dos euros més. També hi haurà la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de la Cursa, sempre que no s’hagin apuntat abans 500 persones, que és el límit que s’ha marcat l’organització. El dia 14 d’abril, la inscripció costarà 18 euros per a la cursa de deu quilòmetres i 15 per a la de cinc.

La inscripció per a les minicurses, al preu de quatre euros, es podran fer fins a l’11 d’abril al web de la cursa o presencialment al Forn de Pa Ribas, situa­t a l’avinguda del Primer de Maig de la Llagosta.

Hi haurà premis per als tres primers classificats de totes les categories tant masculins com femenins. A més, rebran obsequis el primer atleta local de les curses de cinc i deu quilòmetres masculí i femení. Tots els participants rebran la bossa del corredor i podran consultar el seu temps en una pantalla digital després de la cursa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies