Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Xaloc Alacant
El Club Deportivo la Concòrdia tindrà l’oportunitat de recuperar el lideratge demà dissabte a casa contra el primer classificat, el Xaloc Alacant. Les llagostenques són segones classificades del grup 2 de la Segona Divisió amb 36 punts, dos menys que les alacantines. Al partit de la primera volta, les de la nostra localitat van perdre per la mínima, 3 a 2. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense A – Bigues i Riells
Després de dos partits sense guanyar, amb una derrota i un empat, els llagostencs voldran imposar-se diumenge, a les 12 h, contra el Bigues i Riells al CEM El Turó. El Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el novè lloc de la Lliga Nacional amb 17 punts. El Bigues i Riells és tercer amb 31 punts.

Olímpic Argentona B – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el cinquè lloc del grup A de la Primera Territorial amb 21 punts, visitarà la pista de l’Olímpic Argentona B, que és setè amb 18 punts.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Penya Madridista Iluro
El CD Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió de veterans amb 29 punts. El proper partit dels llagostencs tindrà lloc demà dissabte contra la Penya Madridista Iluro, que és penúltima amb nou punts. A la primera volta, el Viejas Glorias va guanyar per 2 a 4. El compromís tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
Vilanova i la Geltrú – Joventut Handbol
El Joventut Handbol ocupa el cinquè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 15 punts. Els llagostencs jugaran diumenge el primer partit de la segona volta a la pista del Vilanova i la Geltrú, que ocupa l’últim lloc amb cinc punts. Al partit de la primera volta el Joventut Handbol va guanyar a casa per 35 a 28.

Vallag – Manyanet B
El Vallag ocupa la quarta posició del grup A de la Tercera Catalana amb 17 punts. El conjunt de la nostra localitat començarà demà dissabte la segona volta del campionat a casa contra el Manyanet B, rival directe per l’ascens. A la primera volta, el Vallag va empatar 23 a 23 a domicili. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

JUDO
Dues parelles de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta participaran aquest cap de setmana a la segona prova puntuable del circuit de katas del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a la localitat madrilenya de Villaviciosa de Odón. Les parelles que participaran seran en categoria absoluta Sergi Pons i Hèctor Roura i en categoria promoció Aroa Silveiro i Ricardo Pereira.

DEFENSA PERSONAL
El Club Okinawa Team de la Llagosta organitza demà dissabte un taller pràctic de defensa personal femenina. El taller, que és gratuït, serà impartit pel responsable de l’entitat, Patrick Oviedo. La sessió tindrà lloc de 10.30 a 12.30 h a la seu de l’Okinawa Team, al carrer Santa Teresa, número 18. Les places són limitades.

BOXA
El llagostenc José María Guerrero impartirà demà dissabte una sessió de tecnificació de boxa a la nostra localitat. L’exboxejador farà a les 10 h un taller de defensa personal per a dones i, a partir de les 10.45 h, una altra oberta a tota la població amb l’objectiu de mostrar la vessant esportiva de la boxa. L’activitat tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies