Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

Subvencions de 2019 per a les entitats locals

L’Ajuntament de la Llagosta obrirà demà el termini per tal que les entitats locals puguin demanar les subvencions de 2019. Les associacion­s han de presentar la sol·licitud corresponent de l’1 de febrer al 3 de març a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

En concret, s’ha d’accedir a l’apartat de tràmits d’entitats i associacions, on hi ha la informació sobre la documentació que s’ha d’ajuntar a la instància.

Per a aquelles entitats que hagin rebut subvencions durant l’any passat, per poder accedir a les subvencions de 2019, és obligatori haver presentat la justificació dels ajuts rebuts l’any 2018 sense incidències. Si alguna associa­ció encara no ho ha fet, té de termini fins al 30 de març per realitzar-lo.

Davant de qualsevol dubte sobre el tràmit, els responsables de les associa­cions s’han de posar en contacte amb el seu tècnic municipal de referència

Publicitat

Publicitat

Més notícies