Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

Xerrada de l’alcalde amb alumnes del Centre de Formació d’Adults

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir una xerrada amb alumnes del Centre de Formació d’Adults de la nostra localitat. L’acte va tenir lloc a la tarda a les instal·lacions d’aquest centre d’ensenyament i es va perllongar durant una hora i mitja.

La directora del Centre de Formació d’Adults de la Llagosta, Isabel Soler, va ser l’encarregada de presentar la xerrada, en la qual van participar una desena d’alumnes.

Una bona part de la conversa es va centrar en el medi ambient i, especialment, en el reciclatge de residus. Aquest és un tema central aquest curs al Centre de Formació d’Adults. L’alcalde va oferir als assistents dades sobre el reciclatge a la nostra localitat i comparatives amb altres poblacions. Sierra va explicar que el reciclatge de residus ha augmentat a la Llagosta en els darrers anys, però encara falta molt per fer.

L’alumnat també va preguntar per temes de seguretat i d’incivisme, com ara els excrements de gossos al carrer o deixar restes de mobles al costat dels contenidors els dies que no toca.

El dia 22 de febrer, l’alcalde participarà en una tertúlia amb alumnat de l’Institut Marina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies