Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

El Club Petanca la Llagosta femení guanya la lliga i puja a la Tercera Divisió

El sènior femení del Club Petanca la Llagosta ha guanyat la lliga al grup 3 de la Quarta Divisió catalana i ha pujat de categoria. La temporada 2018-2019 ha estat impecable amb un ple de victòries després de guanyar els 18 partits de la campanya, amb un total de 54 punts. La darrera jornada va tenir lloc diumenge, amb victòria a casa contra el CP Trafalgar.

L’equip femení llagostenc va celebrar l’ascens a finals del desembre després d’imposar-se a la pista del segon classificat, el Parets, per 4 a 5. “Va tenir més èpica guanyar en allà. Vam ser campiones contra les segones quan encara faltaven per jugar quatre jornades. Després vam anar a la Llagosta per celebrar el títol a la nostra pista”, explica la capitana de l’equip llagostenc, Tina Raya. “Estem molt satisfets amb la temporada que han fet les jugadores. L’objectiu ja era pujar”, ha dit un dels vocals de la directiva, Julián Penco, content per l’aposta del club per l’esport femení.

L’entitat va crear la secció femenina a finals de la temporada passada i en aquesta primera campanya han assolit el primer ascens. La plantilla està formada amb jugadores amb experiència a la màxima categoria catalana de petanca. L’objectiu més immediat del sènior femení és disputar la fase prèvia del Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya. La propera temporada intentaran pujar a la Segona Divisió. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies