Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament adjudica una nova pista multiesportiva

La Llagosta tindrà una quarta pista multiesportiva a l’aire lliure. L’Ajuntament ha adjudicat les obres per fer aquesta nova instal·lació a la plaça d’Anne Frank. La pista se suma així a les tres ja existents, una al Parc Popular i dues al solar del costat de la plaça d’Europa.

Es tracta d’una pista multiesportiva de 8 x 16 metres amb dues cistelles i dues porteries. L’altra característica d’aquesta nova instal·lació és el tancament de l’espai. Una tanca perimetral envoltarà tota la pista, amb els laterals de major alçada als dos costats on estan les cistelles.

La inversió de la pista que es farà a la plaça d’Anne Frank, tocant al carrer de Sant Llorenç, és de 38.660,56 euros. Està previst que les obres comencin durant les properes setmanes. L’empresa encarregada de les obres és Juegos Kompan i el termini d’execució és de vuit setmanes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies