Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

L’HC Vallag venç el segon classificat i es consolida en llocs de promoció d’ascens

L’Handbol Club Vallag va guanyar dissabte el segon classificat, la Salle Bonanova, per 25 a 24, i es consolida al quart lloc del grup A de la Tercera Catalana, amb 17 punts, empatat amb el tercer, el Manyanet B, en acabar la primera volta del campionat. Del primer al tercer classificats obtindran l’ascens directe a final de temporada, i ara per ara, el Vallag ocupa llocs de promoció d’ascens.

Els llagostencs, dirigits per Javier Iglesias, van ser superiors a la Salle Bonanova i al descans van marxar amb un resultat favorable de 16 a 10. A la represa, el Vallag va gestionar l’avantatge i va acabar guanyant per la mínima.

El conjunt de la nostra localitat començarà dissabte la segona volta del campionat a casa contra el Manyanet B, rival directe per l’ascens. A la primera volta, el Vallag va empatar 23 a 23 a domicili. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies