Dissabte, 01 abril 2023
14.7 C
La Llagosta

La Murga lliura 2.900 euros a l’Hospital de la Vall d’Hebron per a la recerca sobre l’ELA

La Murga ha donat un xec de 2.900,89 euros a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Vall d’Hebron per seguir amb la investigació sobre l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). L’acte de lliurament dels diners, que aniran destinats a l’àrea d’investigació de les neurociències, va tenir lloc divendres al centre barceloní.

Els diners es van recollir durant el 2018 en diverses activitats de La Murga. L’entitat de la nostra localitat va aconseguir diners per l’ELA durant la Festa Major d’estiu al setembre amb la Cercavila Canalla, la Paella Popular, la Diada Infantil, el Concurs de truites, el rom cremat i la Murga Tapa. Aquesta darrera acció en col·laboració amb Donde El Pepe i Vostra Vite. La Murga també va recollir diners en una lectura de poemes al novembre al Centre Cultural juntament amb el grup Amics de la Cultura i, al Nadal, durant una botifarrada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies