Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Intersala Promises – CD la Concòrdia
El Club Deportivo la Concòrdia iniciarà el cap de setmana la segona volta amb la defensa del lideratge del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 35 punts. Les llagostenques jugaran a la pista de l’Intersala Promises, que és cinquè amb 30 punts.

Montsant Sala 5 – FS Unión Llagostense A
El Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el vuitè lloc de la Lliga Nacional amb 16 punts, empatat amb el novè, el Betània Patmos. Els llagostencs visiten diumenge la pista del Montsant Sala 5, que és penúltim amb quatre punts.

FS Unión Llagostense B – Teià Futbol Cinc B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el quart lloc del grup A de la Primera Territorial amb 21 punts, rep demà dissabte el Teià Futbol Cinc B, que és tercer amb 24 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 19 h.

FUTBOL
Sistrells – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el setè lloc del grup Sud de la Primera Divisió de veterans amb 29 punts. El proper duel dels llagostencs serà diumenge al camp del Sistrells, que és el darrer classificat amb cinc punts. Aquest partit serà el darrer de la primera volta del campionat.

HANDBOL
Sabadell B – Joventut Handbol
A falta d’una jornada per acabar la primera volta del grup A de la Tercera Catalana, el Joventut Handbol ocupa el cinquè lloc amb 13 punts. Els llagostencs tancaran la primera roda de la temporada diumenge a la pista del Sabadell B, que és desè amb nou punts.

Vallag – La Salle Bonanova
El Vallag ocupa la quarta posició del grup A de la Tercera Catalana amb 15 punts. Els llagostencs tancaran demà dissabte la primera volta de la competició al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 hores contra la Salle Bonanova, que és segona amb 20 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies