Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias empata contra el Sant Fost i tancarà la primera volta al camp del Sistrells

El CD Viejas Glorias tancarà la primera volta diumenge al camp del cuer, el Sistrells, després d’assolir el cap de setmana passat un empat de mèrit contra el Sant Fost, 3 a 3. Els llagostencs, encara sense entrenador, van empatar a casa contra el segon classificat. El Viejas Glorias ocupa el setè lloc amb 29 punts i diumenge tancarà la primera volta al camp de l’últim classificat, el Sistrells, que suma cinc punts.

D’altra banda, la directiva del Viejas Glorias segueix la recerca d’un nou entrenador. La setmana passada el president, Alonso Rodríguez, ja va exercir de tècnic, però la intenció de la directiva és trobar un nou entrenador fins a final de la temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies