Dissabte, 01 abril 2023
14.7 C
La Llagosta

Paula Bienvenido i Kaisan Molina freguen la medalla de bronze a la Copa d’Espanya cadet

Els judokes Paula Bienvenido i Kaisan Molina van fregar la medalla de bronze a la Copa d’Espanya cadet, que va tenir lloc dissabte a Hondarribia, al País Basc. Els dos esportistes de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta van ser la sensació del campionat estatal i van estar a punt de donar la sorpresa.

Bienvenido, cadet de primer any en menys de 63 quilos, i Molina, cadet de segon any en menys de 81 quilos, van participar amb l’objectiu de sumar una nova experiència en una competició estatal, però es van veure amb opcions de lluitar per la medalla, tot i que finalment es van quedar a un combat del bronze. Tant Bienvenido com Molina van optar al camí del bronze mitjançant el combat de repesca, que tots dos van perdre en les seves respectives categories.

Els dos judokes comptaven a Hondarribia amb tècnics del club llagostenc. “L’objectiu era agafar experiència i tots dos van sorprendre, perquè es van quedar a un combat de la lluita per la medalla de bronze. Ningú dubtava del seu nivell, però a Hondarribia hi havia el millor judo cadet espanyol”, explica Juan Carlos Cerrudo, un dels seus monitors de l’AE Karate-Judo la Llagosta. Un dels reptes dels dos llagostencs d’aquesta temporada és intentar competir en el Campionat d’Espanya cadet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies