Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Continuen les jornades d’inclusió esportiva a la Llagosta

L’alumnat de sisè de l’Escola Joan Maragall ha participat aquest matí en la segona jornada d’inclusió esportiva d’aquest curs organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta. L’activitat ha anat a càrrec de Basquetball Team Building Values i de Global Basket. La jornada s’ha desenvolupat al Complex Esportiu Municipal El Turó.

El matí esportiu ha començat amb diversos jocs per practicar amb l’ús de la cadira de rodes i, a l’hora, per fer que els nois i les noies prenguin consciència de la necessitat de jugar i viure plegats amb persones que tenen capacitats diferents. Després dels jocs, membres dels dos clubs de bàsquet han fet una petita demostració i, tot seguit, ha estat el torn dels infants, que han estat jugant diversos partits de bàsquet inclusiu. 

A les jornades d’inclusió esportiva participen les quatre escoles de primària de la nostra localitat. Avui ha estat el torn del Joan Maragall, el desembre passat va participar l’alumnat de la Safa, al mes de febrer ho farà l’Escola Gilpe i, a l’abril, Les Planes.

Aquest és el tercer any que l’Ajuntament organitza aquesta iniciativa d’inclusió esportiva. La promoció dels valors esportius també arribarà a l’alumnat de primer d’ESO de l’Institut Marina i del centre escolar Balmes. El divendres 1 de març participaran en una jornada promoguda per la Diputació de Barcelona que porta per nom Esport, escola i vida: fem valors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies