Dissabte, 01 abril 2023
14.7 C
La Llagosta

José Gámez es proclama subcampió català de cros màster per equips

El llagostenc José Gámez s’ha proclamat subcampió de Catalunya de cros per equips en categoria màster 45 i 50 anys amb el Club Atlètic Mollet. L’atleta de la nostra localitat va participar diumenge amb l’entitat molletana al Cros de Caldes de Malavella, que va ser el Campionat català màster per la Federació Catalana d’Atletisme.

Gámez va acabar en el 16è lloc de la classificació general del màster 50 anys amb un temps de 16 minuts i 57 segons. El llagostenc es va veure limit per problemes físics i no va poder optar a la victòria de la seva categoria. Tot i això, va ajudar a l’equip molletà a pujar al segon lloc de la categoria 45 i 50 anys. “Estic molt satisfet del temps aconseguit, tenint en compte que tinc limitacions per diverses lesions”, admet José Gámez, que remarca: “el subcampionat no era esperat, no teníem preparat res però estem molt contents de sumar aquesta medalla”. L’Atlètic Mollet va acabar al segon lloc amb 34 punts. El podi es va completar amb el primer lloc del Granollers i el tercer dels Lluïsos de Mataró.

Publicitat

Publicitat

Més notícies