Divendres, 26 abril 2024
15.2 C

El CD la Concòrdia acaba la primera volta com a líder

El Club Deportivo la Concòrdia ha acabat la primera volta del campionat de lliga al grup 2 de la Segona Divisió espanyola com a líder amb 35 punts, empatat amb el segon, el Xaloc d’Alacant.

Les de la nostra localitat van empatar el cap de setmana passat a quatre gols a la pista del tercer classificat, l’Eixample. El partit va ser força igualat i amb moltes alternatives. Al descans, la Concòrdia dominava per 1 a 3, però, a la segona part, l’Eixample, li va donar la volta al marcador.

Les llagostenques van arriscar amb portera-jugadora i van empatar. A falta de cinc segons, Domi va disposar d’un doble-penal, però va xutar fora. Els gols de la Concòrdia els van marcar Cris, Alba i Domi (2).

En aquesta primera volta, l’equip que entrena Dani Mosteiro ha guanyat onze partits, n’ha empatat dos i n’ha perdut dos. La Concòrdia ha marcat 57 gols i només n’ha rebut 28.

El proper cap de setmana, les llagostenques jugaran a la pista de l’Intersala Promises, que és cinquè amb 30 punts.