Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense perdona massa i perd contra el Dante (2-3)

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha començat aquesta tarda la segona volta de la lliga amb una derrota per 2 a 3 contra el Futsal Dante. Els llagostencs han perdonat massa davant de la porteria rival, mentre que els visitants han estat força efectius.

Al minut 2, Edgar ha marcat l’1 a 0 després de recuperar una pilota en defensa i culminar amb encert una acció individual. Al minut 6, Abraham ha hagut d’intervenir per evitar l’empat. Poc després, ha debutat aquesta temporada David Soria.

Al minut 12, el Dante ha empatat i, un minut després, Óscar Cubero ha fet el 2 a 1. Abans del descans, els visitants han enviat un xut al travesser.

A la segona part, els llagostencs han tingut moltes ocasions, però no les han materialitzades; a vegades per encert del porter i d’altres per errades dels davanters. Al minut 12, la Unión Llagostense s’ha fet un gol en pròpia porta.

Els de la nostra localitat han buscat el gol sense encert i ha estat el Dante el que ha marcat el 2 a 3 al minut 17. En el darrer minut, els llagostencs han pogut empatar, però no era el seu dia en atac.

El proper compromís de lliga dels llagostencs serà a la pista del Montsant Sala 5.

Publicitat

Publicitat

Més notícies