Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Eixample – CD la Concòrdia
El Club Deportivo la Concòrdia defensarà demà dissabte el lideratge de la Segona Divisió espanyola contra el tercer classificat, l’Eixample. Les llagostenques sumen 34 punts i estan seguides del segon, el Xaloc Alacant, amb 32 punts, i del tercer, l’Eixample, amb 31 punts. Aquest duel serà l’últim de la primera volta del campionat.

FS Unión Llagostense A – Dante
El Fútbol Sala Unión Llagostense inicia la segona volta de la Lliga Nacional al CEM El Turó contra el Dante demà dissabte a les 17.30 h. A la primera volta els llagostencs van perdre a domicili per 7 a 3. Els de la nostra localitat ocupen el vuitè lloc amb 16 punts i el Dante és sisè amb 18.

Llinars – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el cinquè lloc del grup A de la Primera Territorial amb 18 punts, visita el cap de setmana la pista del Llinars, que és vuitè amb nou punts. Aquest és el darrer duel de la primera volta del campionat.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Sant Fost
El CD Viejas Glorias ocupa el setè lloc del grup Sud de la Primera Divisió de veterans amb 28 punts, a sis dels llocs d’ascens. El proper duel dels llagostencs serà demà dissabte a les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra el Sant Fost, que és quart amb 34 punts.

HANDBOL
Joventut Handbol – Ripollet
El Joventut Handbol ocupa la sisena posició del grup A de la Tercera Catalana amb onze punts i està empatat amb el cinquè, el Cerdanyola Negre; el setè, el Sant Andreu de la Barca-El Papiol, i el vuitè, el Vendrell.
El proper compromís del Joventut Handbol serà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h contra el Ripollet, que ocupa l’onzè lloc amb vuit punts.

Torró d’Agramunt – Vallag
El Vallag ocupa la quarta posició del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts. El proper duel dels llagostencs tindrà lloc demà dissabte a la pista del Torró d’Agramunt, que és novè classificat amb deu punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies