Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament fa una campanya informativa sobre incendis a habitatges

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat una campanya per informar la ciutadania sobre com cal actuar en el cas que es produeixi un incendi en un habitatge. El Consistori ha elaborat un cartell amb una sèrie de consells que cal tenir en compte, que es distribuirà per totes les comunitats de veïns.

La campanya d’informació també es porta a terme a les xarxes socials i als mitjans de comunicació de l’Ajuntament de la Llagosta. En el cas que el foc sigui a casa vostra i no pugueu sortir, heu d’anar a un lloc des del qual us puguin veure des de l’exterior, tancant totes les portes que travesseu. S’ha de posar roba mullada a les escletxes de les portes per evitar el pas de fum.

Si el foc és a casa vostra i podeu sortir, s’ha de sortir de casa i tancar totes les portes que pugueu. També és recomanable agafar les claus de casa i donar-les als bombers quan hi arribin. S’ha de baixar al carrer per les escales, mai per l’ascensor. Mai cap fugir cap a amunt, sempre cap a avall.

Si l’incendi és en un altre pis i l’escala està plena de fum, és millor quedar-se a casa i no intentar sortir. Si intenteu sortir per una escala plena de fum, la vostra vida estarà en perill. S’ha de trucar al telèfon d’emergències, el 112, i posar roba mullada a les escletxes de les portes. Quan arribin els bombers, heu de fer-vos veure per una finestra o balcó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies