Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Viejas Glorias fa fora el tècnic Manuel Iglesias per discrepàncies esportives

El CD Viejas Glorias ha decidit acomiadar l’entrenador Manuel Iglesias per discrepàncies en la gestió esportiva. El tècnic de l’equip llagostenc va rebre la comunicació dilluns després d’una reunió de la junta directiva del club.

L’acomiadament ha estat la resposta a una discussió entre Iglesias i un dels jugadors de la plantilla, que demanava canvis a l’equip durant la segona part del partit del cap de setmana passat. Mitja hora abans d’acabar el partit i a causa d’aquesta discussió, el tècnic llagostenc va marxar. El Viejas Glorias va acabar guanyat el duel (1-0) contra la Mataronesa amb un gol de José Antonio Fernández al tram final. “El problema recau que el tècnic és molt competitiu, però tots els jugadors volen i han de jugar; som veterans”, explica el president, Alonso Rodríguez, que remarca: “la decisió va ser presa per la directiva i ha estat per discrepàncies esportives”.

Manuel Iglesias dirigeix el Viejas Glorias des d’aquesta temporada i l’objectiu ha estat sempre salvar la categoria. Després de 15 jornades, l’equip ocupa el setè lloc del grup Sud de la Primera Divisió de veterans amb 28 punts, a 6 punts dels llocs d’ascens. “Vaig marxar del partit perquè durant la discussió em van faltar el respecte”, ha remarcat el tècnic. “Jo faig els canvis amb un criteri esportiu, ningú em pot dir de fer els canvis perquè tots juguin”, destaca Iglesias, que assegura que “tornaré al camp perquè tinc amics dins del club”.

El Viejas Glorias buscarà ara nou entrenador. El proper duel dels llagostencs serà aquest dissabte, a les 17 hores, al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra el Sant Fost, que és quart amb 34 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies