Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El Vallag derrota per la mínima el Sant Andreu de la Barca-El Papiol

El sènior del Vallag va guanyar diumenge per la mínima (29-30) a la pista del Sant Andreu de la Barca-El Papiol. Aquest duel corresponia al partit de la cinquena jornada. Amb la victòria, els llagostencs es consoliden a la quarta posició del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts.

El conjunt de la nostra localitat va dominar el compromís de principi a fi, tot i que, al descans, va arribar en un empat a 15. A la represa, va continuar manant a l’electrònic i, després d’assolir una avantatge màxim de quatre gols, va guanyar per un sol gol de diferència.

El proper duel dels llagostencs tindrà lloc dissabte a la pista del Torró d’Agramunt, que és novè classificat amb deu punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies