La Colla Gegantera ja té el calendari d’activitats d’aquest any

0
86

La Colla Gegantera de la Llagosta ha fet públic el calendari d’activitats i trobades d’aquest any. El 20 de gener, l’entitat estarà present a la Trobada Gegantera de Gualba en el primer acte previst per al 2019.

El 10 de març, participarà en la Trobada Gegantera de Santa Perpètua. El 24 de març, serà el torn de la Trobada Gegantera de la Llagosta, que arriba a la seva desena edició, coincidint amb les festes de Sant Josep. En aquesta ocasió, la Trobada de la Llagosta comptarà amb la participació de les colles de Calella, Cornellà de Llobregat, el Club d’Amics de Rubí, Gualba, Santa Perpètua de Mogoda, Tordera, Vilassar de Dalt, Vinaròs i la Llagosta.

El 23 d’abril, la Colla Gegantera de la Llagosta estarà present en la Diada de Sant Jordi. L’1 de maig, participarà en la Trobada de Vilassar de Dalt i el 18 de maig, en la de Ripoll. El 15 de juny, prendrà part en la Trobada de Cornellà de Llobregat i el 29 de juny, en la de Vinaròs. Abans de les vacances, el 13 de juliol, està present en la Trobada de Tordera.

Els gegants també tindran el seu protagonisme durant la Festa Major de la Llagosta, principalment en la cercavila d’inici de la celebració i en l’acte de la Diada Nacional de Catalunya.

El 22 de setembre, els gegants llagostencs aniran a la Trobada de Calella. El 19 d’octubre, se celebrarà la Cursa de Gegantes de la Llagosta i el dia 20 d’octubre, la Caminada contra el càncer de mama. Finalment, el 17 de novembre tindrà lloc una nova edició de la Zumba Gegant per la Marató de TV3.

Publicitat