Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

Jaume Bonallach, alcaldable del PP a la Llagosta per quarta vegada

Jaume Bonallach serà l’alcaldable del Partit Popular de la Llagosta per quarta vegada seguida en les eleccions municipals. Segons ha explicat el mateix Bonallach, “he rebut la confiança de l’executiva del PP de Catalunya perquè formo part de l’equip de govern local”, ha explicat.

L’objectiu dels populars a la Llagosta és millorar els resultats de les anteriors eleccions municipals, quan van aconseguir un regidor. “Volem defensar el regidor que tenim i sumar més edils per poder ser més influents en el dia a dia de la Llagosta”, ha destacat Bonallach, que confia en millorar els 338 vots del 2015.

Jaume Bonallach és el candidat popular de la Llagosta per quarta vegada des de l’any 2007, quan va ser regidor del plenari llagostenc per primer cop. Des d’aleshores sempre ha estat a l’oposició excepte en l’actual legislatura després de signar el pacte de govern amb PSC i PdeCAT. D’aquesta forma, Bonallach és regidor de Comerç, Consum i Participació Ciutadana des de l’any 2015.

Publicitat

Publicitat

Més notícies