Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Dos incendis afecten dos habitatges a la Llagosta

Des de divendres s’han registrat a la Llagosta dos incendis més. Cap d’ells ha provocat cap dany personal greu i han estat controlats de forma ràpida, en un cas per la Policia Local i els veïns i en l’altre pels Bombers de la Generalitat.

El primer va ser un conat d’incendi que va passar divendres, al voltant de les 13 h, al número 42 del carrer de la Florida. En aquest cas, va cremar l’endoll d’un escalfador. Fins al lloc dels fets es va traslladar la Policia Local, a més de dues dotacions del Bombers que no van haver d’actuar, ja que quan van arribar el foc l’acabaven d’apagar els agents de la Policia Local i els veïns.

El segon incendi va cremar dissabte una habitació d’un pis del carrer de Caldes número 15. El fum va afectar la resta de l’habitatge. En aquest cas, es va haver de traslladar a l’Hospital de Mollet una dona per inhalació de fum, que va ser donada d’alta a les poques hores.

Els Bombers van rebre l’avís a les 14.29 h, que van traslladar quatre dotacions fins a la Llagosta. A les 14.46 h es va donar per apagat el foc. Els Bombers van tallar els subministrament de gas i electricitat. Al lloc dels fets també va actuar la Policia Local de la Llagosta i un ambulància.

Publicitat

Publicitat

Més notícies