Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense comença l’any amb una victòria

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquesta tarda el Betània Patmos per 3 a 2. El partit ha estat molt igualat, però finalment els tres punts han estat per a l’equip entrenat per Juan Carlos García.

Els visitants han inaugurat el marcador al minut 3. Després, els dos equips han disposat de diverses ocasions, fins i tot Marc Navajas ha enviat un xut al pal, però al descans el resultat era de 0 a 1.

El FS Unión Llagostense ha empatat al minut 1 de la segona part amb un gol de Carlos. Al minut 4, Abraham s’ha lluït per evitar l’1 a 2. Al minut 9, Alberto ha xutat i ha obligat a intervenir al porter visitant. En la següent acció, els locals han reclamat penal, que els àrbitres no han xiulat.

Els llagostencs s’han avançat al marcador al minut 10 amb un gol de Marc. Els dos equips han buscat el gol, però ha estat el FS Unión Llagostense el que ha marcat novament. Ha estat al minut 17 amb una gran acció de Patxi.

El Betània Patmos no s’ha rendit i, a falta d’un minut per al final, ha fet el 3 a 2. Els de Juan Carlos García han patit, però han sumat la victòria en el primer partit del 2019. Dissabte, els llagostencs tornaran a jugar a casa contra el Futsal Dante.

Publicitat

Publicitat

Més notícies