Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia goleja (6-1) l’Avenida Alagón i recupera el liderat

El Club Deportivo la Concòrdia ha derrotat aquesta tarda l’Avenida Alagón per 6 a 1 i ha recuperat el liderat després de la derrota del Xaloc Alacant amb l’Eixample. Les jugadores de Dani Mosteiro no han tingut cap problema per golejar un dels equips més fluixos del grup.

La Concòrdia, que no ha pogut comptar avui ni amb Iris ni amb Ainoa, ha estat clarament superior a l’Avenida Alagón. Des del primer moment, les llagostenques han pressionat molt i han tingut un gran nombre d’ocasions de gol.

La portera visitant ha estat encertada i ha evitat en els primers minuts el gol local. Al minut 5, però, no ha pogut fer res davant d’una jugada personal de Villa que ha suposat l’1 a 0. Un minut després, Domi ha marcat el 2 a 0.

La Concòrdia tenia el partit controlat i les ocasions se succeïen davant de la porteria visitant, però l’Avenida Alagón ha aprofitat una errada defensiva del conjunt local per retallar distàncies al minut 12. Abans del descans, Alba ha marcat el 3 a 1.

A la segona part, ha continuat el domini llagostenc amb quatre xuts al pal i tres gols, un de Domi, de penal, un de Sonia Blanco i un de Cris.

El proper cap de setmana, el conjunt llagostenc tancarà la primera volta del campionat de lliga a la pista de l’Eixample.

Publicitat

Publicitat

Més notícies