Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Avenida Alagón
El Club Deportivo la Concòrdia intentarà recuperar el lideratge del grup 2 de la Segona Divisió espanyola en el primer partit de l’any. L’equip llagostenc tornarà a competir després de les festes del Nadal i ho farà demà dissabte a casa contra l’Avenida Alagón, que és penúltim amb sis punts. Les llagostenques ocupen el segon lloc amb 31 punts, a un del líder, el Xaloc Alacant. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense A – Betània Patmos
El Fútbol Sala Unión Llagostense reprèn la Lliga Nacional diumenge al CEM El Turó contra el Betània Patmos a les 12.15 h. Els llagostencs ocupen el novè lloc amb 13 punts i el Betània Patmos és vuitè amb 16 punts.

FS Unión Llagostense B – Futsal Montpedrós
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el sisè lloc del grup A de la Primera Territorial amb 15 punts, rebrà diumenge a les 10.15 h al CEM El Turó l’últim classificat, el Montpedrós, encara sense puntuar.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Mataronesa
El CD Viejas Glorias ocupa el setè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 25 punts. El proper duel dels llagostencs serà demà dissabte a les 17 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra la Mataronesa, que és vuitè amb 24 punts.

HANDBOL
Escola Handbol Vendrell – Joventut Handbol
El Joventut Handbol disputarà demà dissabte un duel ajornat de la jornada 4 del grup A de la Tercera Catalana a la pista de l’Escola Handbol Vendrell. Els llagostencs ocupen el novè lloc amb nou punts, mentre que els del Vendrell són sisens amb 11 punts.

Sant Andreu de la Barca-Papiol – Vallag
El Vallag visitarà el cap de setmana el setè classificat. El duel es va ajornar a la cinquena jornada i ara es disputarà diumenge. El Vallag ocupa el quart lloc amb 12 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies