Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense acabarà diumenge la primera volta

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense torna a la competició el proper cap de setmana després d’un parèntesi de més d’un mes sense jugar cap partit oficial. El conjunt que entrena Juan Carlos García rebrà diumenge la visita del Betània Patmos.

Els llagostencs són novens a la Lliga Nacional amb 13 punts, mentre que el seu proper rival és vuitè amb 16 punts. Fins ara, el FS Unión Llagostense ha guanyat quatre partits, n’ha empatat un i n’ha perdut sis.

El conjunt de la nostra localitat intentarà començar l’any amb una victòria per allunyar-se de la zona baixa de la classificació i apropar-se a llocs més còmodes. La temporada de l’equip llagostenc no està sent bona i, a més, en alguns partits no està acompanyant la sort.

D’altra banda, el segon sènior del FS Unión Llagostense, que milita al grup A de la Primera Territorial, jugarà diumenge a casa contra el Futsal Montpedrós. El conjunt de la Llagosta va tancar l’any 2018 amb una clara derrota a la pista de la Garriga. Els llagostencs van perdre contra el líder per un contundent 6 a 1. El FS Unión Llagostense B és sisè amb 15 punts, mentre que el Montpedrós és el cuer i encara no ha puntuat. L’equip de la nostra població suma cinc victòries i tres derrotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies