Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia rep dissabte el penúltim classificat

El Club Deportivo la Concòrdia tornarà a la competició dissabte després del parèntesi nadalenc. L’equip que entrena Dani Mosteiro rebrà la visita del penúltim classificat, l’Avenida Alagón. Les llagostenques volen refer-se de la derrota patida la darrera jornada a la pista de l’Hispanic de Torrent (3-1), que va suposar la pèrdua del liderat a mans del Xaloc d’Alacant.

El Club Deportivo la Concòrdia ocupa la segona posició al grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 31 punts, a un del líder, el Xaloc d’Alacant. El seu proper rival, l’Avenida Alagón, és penúltim amb sis punts.

Les llagostenques van perdre el liderat en la darrera jornada del 2018 en caure a la pista de l’Hispanic de Torrent per 3 a 1. El partit va ser força igualat. Les locals guanyaven al descans per 2 a 0. Al minut 23, la Concòrdia va reduir les diferències, però l’Hispanic va sentenciar amb un tercer gol al minut 35. Es confirmava així la segona derrota de la temporada per a l’equip llagostenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies