Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Tornen els primers veïns al bloc de pisos de la plaça de Catalunya

Ahir dimarts ja van poder tornar a casa una part dels veïns del bloc de pisos del número 5 de la plaça de Catalunya de la Llagosta afectats per l’incendi de dissabte, que es va saldar amb una persona morta i dos ferits per inhalació de fums. En concret, van accedir-hi els que tenen el seu domicili fins a la quarta planta, menys el situat tot just a sota de l’habitatge de la cinquena planta en el qual es va originar el foc.

Fins d’aquí a un parell de setmanes, com a mínim, no podran tornar-hi la resta de veïns, els que viuen entre la cinquena i la novena planta.

L’Ajuntament ha posat a disposició dels afectats els Serveis Socials. A més, els veïns podran fer servir gratuïtament les instal·lacions del CEM El Turó; bàsicament perquè es puguin dutxar allà, però també podran gaudir de la resta de serveis.

A més, aquells que tinguin fills petits podran portar-los de forma gratuïta a Divertiland, a la plaça d’Europa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies