Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament tira sal pels carrers davant la previsió de gelades

L’Ajuntament de la Llagosta ha tirat sal a primera hora del matí per alguns carrers de la nostra localitat per evitar la formació de gel. Aquesta actuació es durà a terme durant aquest hivern els dies que es prevegin temperatures molt baixes, com és el cas d’aquesta setmana.

Operaris del servei de neteja han tirat sal a les principals vies urbanes, com ara les entrades al casc urbà o la rotonda de l’avinguda de l’Onze de Setembre i la de l’avinguda del Primer de Maig. També s’ha actuat davant d’equipaments públics, és el cas del Casal d’Avis, l’Ajuntament o els centres escolars, entre d’altres.

El regidor de Via Pública, Jordi Jiménez, ha confirmat que “a l’igual que l’any passat, aquesta actuació es farà tots els dies que hi hagi previsió de gelades a la nostra localitat”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies