Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Cavalcada de Reis va posar el punt final a la programació nadalenca

Amb la Cavalcada dels Reis Mags, va finalitzar dissabte la programació d’actes nadalencs prevista a la Llagosta. Els Reis Mags i els seus patges van estrenar en aquesta ocasió vestits i van arribar a la nostra població muntats en una carrosses noves que van agradar molt, especialment als infants.

La Cavalcada va començar al carrer de l’Estació passades les sis de la tarda. Un any més, els Reis Mags d’Orient van recórrer el nostre municipi acompanyats per les carrosses de diverses entitats locals. També hi era el Patge Xumet de la Murga. El recorregut va ser més curt, perquè no es va passar per la zona propera a l’incendi del bloc de pisos de la plaça de Catalunya en senyal de respecte a les persones afectades i per facilitar la tasca de l’operatiu que encara treballava en aquell moment a la zona.

L’Ajuntament també va decidir suprimir els parlaments a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué, on va acabar l’acte amb el lliurament de les cartes dels infants a Melcior, Gaspar i Baltasar i les corresponents fotografies.

Abans, els Reis Mags van visitar l’Església de Sant Josep, on van fer la tradicional ofrena al nen Jesús. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies