Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament adjudica les obres de millora de la plaça de Catalunya

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va adjudicar ahir a l’empresa Ferkuma Maquinaria les obres de millora de la plaça de Catalunya. Està previst que aquesta reforma comenci durant aquest mes de gener.

Les obres tindran una durada de tres mesos, aproximadament. El projecte d’adequació i millora de la plaça de Catalunya, redactat per l’àrea de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de la Llagosta, contempla l’asfaltat de la calçada i la reparació puntual d’elements del clavegueram. A més, la reforma d’aquest espai de la nostra localitat també inclou la instal·lació de cautxú a les dues zones de jocs infantils. A més, s’actuarà a la zona on hi ha el transformador elèctric.

Amb aquesta actuació, també es vol que hi hagi una millor connexió visual entre la plaça de Catalunya i el carrer del Pintor Fortuny, el passeig del Pintor Sert i l’avinguda del Primer de Maig. Així, està previst connectar l’illa central amb la placeta existent al costat de l’avinguda del Primer de Maig amb material de similar forma i textura. També es facilitarà el trànsit de vianants entre l’illa central i el passeig del Pintor Sert mitjançant ampliacions de voreres i l’ordenació de la plataforma on està l’estació transformadora subterrània i s’ordenaran els passos de vianants. A més, s’eliminaran barreres arquitectòniques i es repararan voreres. La plaça de Catalunya té una superfície de 3.108 metres quadrats. El pressupost de l’obra és de 200.000 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies