Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Catalunya, amb Ariadna Muñoz, es classifica per disputar els quarts de final del Campionat d’Espanya cadet

La selecció catalana cadet femenina d’handbol, amb la llagostenca Ariadna Muñoz, s’ha classificat pels quarts de final del Campionat d’Espanya. Catalunya ha guanyat avui divendres contra Astúries, per 39 a 26, i ha aconseguit el primer lloc del grup A de la primera fase de l’estatal amb cinc punts. La selecció catalana va empatar el primer partit contra Andalusia (28-28), va guanyar el segon contra Euskadi (25-28) i el tercer contra el combinat asturià.

El grup A ha acabat amb Catalunya primera classificada; Euskadi, segona; Andalusia, tercera i Astúries, quarta. Al grup B, ha estat la selecció de Madrid primera; Navarra, segona; Comunitat Valenciana, tercera; i Aragó, quarta.

El partit de quarts de final de Catalunya es disputarà demà dissabte, tot i que encara la competició no ha comunicat les eliminatòries de la fase final.

Publicitat

Publicitat

Més notícies