Catalunya, amb Ariadna Muñoz, es classifica per disputar els quarts de final del Campionat d’Espanya cadet

0
57

La selecció catalana cadet femenina d’handbol, amb la llagostenca Ariadna Muñoz, s’ha classificat pels quarts de final del Campionat d’Espanya. Catalunya ha guanyat avui divendres contra Astúries, per 39 a 26, i ha aconseguit el primer lloc del grup A de la primera fase de l’estatal amb cinc punts. La selecció catalana va empatar el primer partit contra Andalusia (28-28), va guanyar el segon contra Euskadi (25-28) i el tercer contra el combinat asturià.

El grup A ha acabat amb Catalunya primera classificada; Euskadi, segona; Andalusia, tercera i Astúries, quarta. Al grup B, ha estat la selecció de Madrid primera; Navarra, segona; Comunitat Valenciana, tercera; i Aragó, quarta.

El partit de quarts de final de Catalunya es disputarà demà dissabte, tot i que encara la competició no ha comunicat les eliminatòries de la fase final.

Publicitat