Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

La primera captació de sang arriba a les 85 donacions

La primera captació de sang feta a la Llagosta s’ha saldat amb 85 donacions. A més, onze persones es van apropar ahir a la unitat mòbil del Banc de Sang però no van poder donar per diversos motius. El nombre de persones que es van decidir a donar sang per primera vegada va arribar a les dinou.

Des del Banc de Sang fan un balanç molt positiu d’aquesta campanya, que ha superat les previsions que havien fet. Al matí, s’esperaven unes 25 persones i van passar-ne 27, de les quals dues no van poder donar. A la tarda, la previsió era d’uns 45 donants i se’n van apropar 71, amb 60 donacions efectives.

La unitat mòbil del Banc de Sang es va instal·lar al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Anteriorment, la captació es feia habitualment a la plaça d’Antoni Baqué. El canvi d’ubicació ha estat ben vist pels responsables de la campanya, ja que continua sent una zona de pas i un lloc tranquil.

La propera visita del Banc de Sang a la Llagosta podria ser al voltant de Setmana Santa. Segons Anna Albert, tècnica del Banc de Sang, “la programació de les visites la farem en funció de les necessitats, sense un calendari previ anual com fins ara. El que sí intentarem mantenir són les captacions de Setmana Santa i la de l’Escola Gilpe”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies