Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Avui, primera captació de l’any a la Llagosta

El Banc de Sang farà avui la primera captació de l’any a la Llagosta. Les donacions es podran fer al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, a l’alçada dels carrers Balmes i Florida. Al matí, la captació es farà de 10 a 14 h i, a la tarda, de 17 a 21 h. 

Aquesta és la tradicional captació de sang que es programa a la Llagosta per festes nadalenques. Habitualment, el Banc de Sang visitava la nostra població el 31 de desembre, en aquesta ocasió, la data escollida ha estat el 2 de gener.

L’any 2018 es van registrar un total de 333 donacions a la Llagosta. Aquesta dada suposa un increment respecte a l’any 2017, quan a la nostra localitat es van aconseguir 318 donacions. Tot i això, no s’arriba a les 350 que es van assolir l’any 2016.

El 2018 es van comptabilitzar 77 donacions a la captació que va tenir lloc just abans de Setmana Santa, 92 a la del juliol, 86 a la que es va fer al setembre coincidint amb la Festa Major i 78 més a la que va tenir lloc el 22 de novembre. Pel que fa a nous donants, l’any passat es van registrar 58 persones que van donar sang per primera vegada.

Publicitat

2 COMENTARIS

    • Buenos días. Es mejor que se dirija a la unidad móbil del Banc de Sang y allí le informarán. Un saludo.

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies