Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament adjudica el contracte de renovació dels espais de jocs infantils

La Junta de Govern Local ha adjudicat el contracte de les obres de renovació dels espais de jocs infantils a l’empresa HPC Iberica, S.A. per valor de 363.077,71 euros, subvencionats per la Diputació de Barcelona. La oferta presentada per aquesta empresa ha estat la guanyadora en el procés de licitació. S’espera que les obres s’inicien al gener i tindran un termini d’execució de deu setmanes.  Aquesta actuació de millora es farà al Parc Popular i a les places de l’Alcalde Francisco Javier Serrano, de la Sardana, d’Anne Frank i de Cinto Pagès.

Es pretén que el Parc Popular, el més gran i cèntric de la Llagosta, sigui un espai de jocs de referència amb una proposta d’instal·lació més singular, fugint dels jocs més tradicionals i creant diversos ambients per grups d’edats i temàtiques diferents. En aquest parc es preveu reformar l’espai de jocs a la part superior amb la instal·lació d’una gran estructura de jocs i una tirolina. Es complementarà amb un joc de moviment tipus carrusel a la zona on actualment hi ha un joc de cordes. L’espai tancat actual per als infants més petits està previst ampliar-lo incorporant nous jocs i gronxadors amb zona de sorra i de paviment tou.

A la plaça de la Sardana es posaran més elements de joc i es millorarà el paviment amb una combinació de cautxú i sorra.

A la plaça de l’Alcalde Francisco Javier Serrano, que és un espai de petites dimensions i amb un ús molt intens, es renovarà el paviment tou i els jocs.

En el parc infantil de la plaça de Cinto Pagès s’ampliarà la tanca de protecció, s’instal·laran nous jocs i es posarà paviment tou de cautxú.

A la plaça d’Anne Frank es farà la substitució de la tanca de fusta, que té un perímetre de 43 metres.

L’alcalde Óscar Sierra ha recordat que “aquest és un projecte molt esperat i que aviat serà una realitat” i s’ha compromès a “continuar millorant la resta de parc infantils”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies